GammelGura kö och beställningsstopp

Har fått ordning på min GammelGura kö, tog ett par dagar att märka upp instrument och leta fram uppgifter om samtliga. Framöver kommar jag hålla bättre koll på det administrativa! Under fliken “På GG” stämmer det mesta.

Just nu är det ca 25 GG  i kö och två till som vill beställa. Det är för mycket, så det blir beställningsstopp på GG renoveringar fram till nyår. Realistiskt hinner jag med två st GG per månad numera eller möjligen tre, tidigare gick det snabbare och jag kunde gör fyra per månad då jag inte gjorde lika mycket jobb på instrumenten som jag gör nu. Ska i alla fall försöka vara både effektiv och flitig, vi får se hur snabbt jag kan halvera kön. Har också några riktiga surdegar till reparationer som måste prioriteras högt och kommer ta en del tid att fixa.

När jag kan ta emot nya beställningar kommer jag att säga till på bloggen och då gäller det att hänga på låset, vill inte ha en så här lång kö en gång till 🙂

Jobbar också med “Väntrummet”, tillfixade gitarrer rensas bort och nya dyker upp. Har fortfarande lite kvar att göra på den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.