Besök i lokalen

Inte är det ofta man får berömda besök i lokalen. Fick ett samtal av någon glad person som undrade om lokalen var öppen för besök, jag är inte den som är svår, det är bara roligt. Att det var Tomas Ledin som skulle ha ett gig senare på kvällen i Ö-vik kom som en överraskning. Fick en timme på mig att ladda upp med färdiga GammelGura och städa lokalen, bjöd också in Per Marklund som kom förbi med två av hans fina Martin replikor. Tomas “ville klia på några gitarer” och det fick han 🙂

Vi hade en trevlig stund tillsammans, Tomas var nyfiken och fick testa både GammelGura (bland annat min fina rosewood Levin) och några av Per’s X-ribbade konsthantvek. Jag tror han gillade båda varianterna. Så här skrev Tomas på sitt Instagram konto:

“Örnsköldsvik, snacka om att ni bjöd upp till dans. Det blev en hejdundrande fin helg! Först två helt galna glädjepiller till konserter och sedan hann jag även med ett besök hos traktens två gitarrbyggare. Båda i världsklass! På lördagen hälsade jag på i Roger Häggströms verkstad, där han renoverar och förbättrar gamla mer eller mindre ospelbara gitarrer. Han hade bland annat en Levingitarr från tidigt 1900-tal som var makalöst skön att spela på. Där träffade jag också Per Marklund som bygger välljudande och vackra akustiska gitarrer. Lite Martin-stuk, med sköna lättspelade halsar … Besök kan lugnt rekommenderas!
Läs gärna mer om Rogers och Pers verksamheter på gammelgura.se och på marklunds-guitars.com.
#örnsköldsvik #finhelg #finagitarrer #gammelgura #marklundguitars #skarptlägedeluxe #tomasledin

Det blev lite foton tagna också på mig, Tomas och Per, rätt coolt med svartvitt 🙂

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.