Pågående batch

Det tuffar på. Alla sex i batchen har lagats, botten och lock tunnade där det behövdes, halsarna har fått en kolfiberstav, lock och botten har fått nya ribbor.

Tre i batchen har samma köpare, tänker slutföra de tre parallellt först av allt och kanske göra några små saker med de övriga under tiden. Fokus är på de tre som nu fått botten limmad, stall och greppbräda tillverkade och varsin K&K mick. Har också monterat pluggar och förstärkningar runt strängpinnhålen.

Så här är läget just nu. Ser fram emot att höra om den förlängda stallplattan ger kvickare respons, ska man döma av Anderberg med liknande stallplatta finns det en god chans att det blir så 🙂

Två av tre Levin i samma nummerordning från 1920 samt en “mormor” gitarr, en Europeisk kurvig gitarr från ca 1910. Levinerna får en ny rosewoodbräda, “mormor” gitarren får mustaschstall och greppbräda i plommonträ.

De övriga tre är en bra bit på väg de också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.