K&K mick på ett flytande stall

Att montera en K&K mick på ett flytande stall är inte så lätt. Limmar man in tre givare under stallet som man gör med ett fast stall får man för mycket bas och reverb i ljudet. Har testat olika sätt, men det här är det som fungerar bäst om man får plats med en givare på sidan av det flytande stallet. Givaren som fällts in under benet på bassidan ligger an mot locket och tar upp bas, reverb och det naturliga ljudet från locket medan givaren på diskantsidan tar upp strängljud och diskant och nästan ingen bas. Båda givarna limmas med superlim. Blandningen av de två ljuden låter bra.

Valde att göra ett nytt hål för telejacket på den här bouzoukin.

Det krävs att man borrar två hål genom locket under stränghållaren och att alla givare löds loss från telejacket. Bara två givare löds tillbaka. Pillrigt värre! Sladdarna kommer förstås att synas också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.