Madagaskar rosewood CITES

Gamla GammelGura kunder kan få en kopia på en faktura där det framgår att jag köpte Madagaskar rosewood innan det blev exportförbud under 2015. Madagaskar rosewood är inte rödlistad, men vill man sälja en GammelGura utanför EU (t.ex. Norge) måste man kunna bevisa att rosewood från Madagaskar importerats lagligt innan 8/10 2015. Jag köpte mina sista plankor i februari 2015. Med fakturan och ett blad som beskrivar vad som gjorts kan man sälja gitarren vidare även utanför EU. Står det att greppbrädan är utbytt på etiketten i gitarren och inte är i ebenholts är den i Madagaskar rosewood. Inom EU behövs inga papper vid försäljning.
 
Skicka ett mail med löpnumret på GammelGuran så skickar jag en PDF med fakturakopian och lite text. Kommer att skeppa med papper med kommande GammelGura.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.