Beställningsstopp för nya GammelGura

Håller på att inventera alla jobb jag tagit mig an och det är inte få. Kommer att uppdatera listan över beställda gammelGura när jag är klar. Det står i alla fall klart att jag måste tacka nej till nya GammelGura projekt för tillfället och istället göra det jag kan för att minska den kö jag har. Känns tråkigt att behöva göra det, men så snart jag får ner kön till en hanterbar mängd kommer jag att öppna upp för nya beställningar. Då gäller det att hänga på låset!

Priset kommer att justera upp lite grand också vid årsskiftet. Det tar längre tid numera att få en GammelGura klar med alla nya (nödvändiga) saker jag hittat på. En översadelintonering + tillverka ett komposit stallben brukar ta minst två arbetsdagar, ett jobb som tidigare tog en timme att göra. Är också mer noga med bandning och inslipningen av banden än när jag började, fler moment att utföra. Det positiva är att de färdiga gitarrerna är bättre än nånsin. Det som varit bra har blivit ändå bättre. Både på grund av mina ”uppfinningar” och att jag helt enkelt fått mer erfarenhet av jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.