Nytillkommet

Gjorde en deal där jag fick fyra objekt i inbyte som delbetalning och ett objekt att gör en GammelGura av. Lite bilder på inbytesgitarrerna. Mest udda är en harpgitarr i parlor storlek, har aldrig stött på en så liten harpgitarr. Förutom den en äkta Söderman och två Europeiska parlor gitarr från  1920- och 1930-talen. Den som ska göras en GammelGura på är ett jättestort hemmabygge från ca 1890-1900. Lite klumpigt gjord, men den kommer att låta stooort!

Har redan en spekulant på harpgitarren som vill korta halsen och göra en altmandolin av gitarrdelen och kunna spela fretless på fyra klenare extra strängar istället för bassträngar!

Ett stycke samtidshistoria, “Donovan”, “Beatles”, “Tages”, “Stones”… 🙂

Den gamla bamsingen!

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.