Matematisk humor

Gör översadelintoneringar och kollar ibland på nätet vad andra gör. Music Man har översadelintonering på sina instrument och Earvana säljer lösa intonerade översadlar. Båda är i plast och intoneringen blir aldrig så bra den kan då varje instrument är unikt, bara om man mäter upp som jag gör blir det riktigt bra (och självklart ben istället för plast!).

Hursomhelst. Music Man stämde Earvana då båda har tagit patent på översadelintoneringen som för övrigt aldrig borde godkänts till att börja med då man gjort det långt tidigare… och båda hade fel design även om Music Man hade mest rätt. Earvana vann och orsaken varför de vann är hysteriskt kul för en som sysslat med matematik! 🙂 Läs här 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *